Cihazlar ve Aksesuarlar
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Hazırlık 5 dk
Toplam 10 dk
1 jar
Malzemeler
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 jar
Sodyum
1274 mg
Protein
6 g
Kalori
1293 kJ /
309 kcal
Yağ
10 g
Lif
8 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
55 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 dk
Homemade Fish Ball Soup
2sa
Mala Bakkwa
4sa 35 dk
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 dk
Korean Ginseng Chicken
1sa 10 dk
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2sa 25 dk
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51sa 50 dk
Tom Yum Paste
45 dk
Salted Vegetables Duck Soup
2sa 5 dk
Mantou buns
1sa 30 dk
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 dk
Curry chicken
1sa