Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g chicken thighs, with skin and bone, cut in pieces (4 cm x 4 cm)
- 5 dried chillies
- 1 tbsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 1 tbsp black peppercorns
- 1 tsp fennel seeds
- 5 garlic cloves
- 15 g fresh ginger, sliced
- 2 tsp tamarind paste, seedless
- 5 tbsp water
- ¼ tsp ground turmeric
- 3 tbsp yoghurt
- 2 tsp lemon juice
- 1 ½ tsp salt
- 1 onion, cut in quarter
- 60 g ghee
- 2 sprigs curry leaves, deveined
- 2 tsp jaggery sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1965 kJ / 470 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 218 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biryani-style rice
1 Std. 5 Min
Prawn Biryani
1 Std. 15 Min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Mutton Peratal
1h 25min
Rasam
20min
Lamb biryani with vegetable curry
1 Std. 30 Min
Idli
15 godz. 40 min
Malabar Prawn Curry
1h 25min
Whole fish curry
45min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 Std. 20 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min