Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g white peppercorns
- 60 g fresh ginger, cut in slices
- 2 whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper
- ⅛ tsp salt
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 ½ tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1200 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1667 kJ / 398 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 426 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1h 20min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Browned pork cubes
15 min