Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g white peppercorns
- 60 g fresh ginger, cut in slices
- 2 whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper
- ⅛ tsp salt
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 ½ tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1200 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1667 kJ / 398 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 426 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 Min
Collagen Soup Broth
8 Std. 25 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Soy Sauce Chicken
45 Min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Keine Bewertungen
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Ginger Pork
25 Min
Braised Rice Wine Fish
20 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.