Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 230 g plain flour, plus extra for dusting
- 30 g cornflour
- 130 g water
- 1 Tbsp vegetable oil
- 1 tsp fine sea salt
Chicken
- 80 g onions, sliced (1 cm)
- 1000 g water, plus extra for cooking noodles
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 350 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 2 ½ Tbsp sesame oil, plus extra for drizzling
- ¼ tsp ground black pepper
Soup
- 1 pinch fine sea salt
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm), for garnishing
- Korean chilli paste (gochujang), for serving (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1852 kJ / 440 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25 min
Braised Yee Mee
30 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5 min
Stir Fried Whole Fish
20min
Spicy Black Pepper Chicken
50min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min