Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4 cm)
- 50 g ginger juice
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g oyster sauce
- 50 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 250 g sour plum sauce, homemade or store-bought
- 50 g dark brown sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 885 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Sous-Vide Herbal Chicken
4 Std. 15 Min
Chai Buey
1h 45 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Korean Ginseng Chicken
1h 10 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1u. 50min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2u. 25min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min