Cihazlar ve Aksesuarlar
Braised Duck With Sour Plum Sauce
Hazırlık 5 dk
Toplam 2sa 35 dk
8 portions
Malzemeler
-
duck with skin and bone, cut in pieces (4 cm)800 g
-
ginger juice50 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce50 g
-
light soy sauce30 g
-
sour plum sauce homemade or store-bought250 g
-
dark brown sugar50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
885 mg
Protein
19 g
Kalori
1305 kJ /
312 kcal
Yağ
16 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
5 g
Karbonhidrat
22 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2sa 25 dk
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3sa 15 dk
Salted Vegetables Duck Soup
2sa 5 dk
Braised pork belly
55 dk
Ginger Pork
25 dk
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 dk
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 dk
Spring onion pork ribs
1sa
Taiwanese three cup chicken
20 dk
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 dk
Foochow Nourishing Chicken Soup
1sa 20 dk
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3sa 10 dk