Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4 cm)
- 50 g ginger juice
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g oyster sauce
- 50 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 250 g sour plum sauce, homemade or store-bought
- 50 g dark brown sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 885 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Sous-Vide Herbal Chicken
4h 15 min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Spring onion pork ribs
1 godz.
Sous-Vide Drunken Chicken
2hod.
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.