Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dipping Sauce
- 1 garlic clove
- 2 Tbsp dark soy sauce
- 1 Tbsp water
- ½ Tbsp brown rice vinegar
- ½ Tbsp sesame oil
- 1 spring onion, thinly sliced (5 mm)
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp toasted sesame seeds
- 1 pinch dried chilli flakes
Pajeon
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 90 g plain flour
- 2 Tbsp cornflour
- ½ tsp fine sea salt
- 180 g water
- vegetable oil, for frying
- 10 spring onions, halved lengthways
- 250 g large, raw prawns
- 1 fresh red chilli, thinly sliced
- 2 large eggs, beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 2568 kJ / 612 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Braised Yee Mee
30 min
Mapo tofu
15min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Pineapple Tarts
1h 30min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Homemade Pandan Kaya
55min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min