Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dipping Sauce
- 1 garlic clove
- 2 Tbsp dark soy sauce
- 1 Tbsp water
- ½ Tbsp brown rice vinegar
- ½ Tbsp sesame oil
- 1 spring onion, thinly sliced (5 mm)
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp toasted sesame seeds
- 1 pinch dried chilli flakes
Pajeon
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 90 g plain flour
- 2 Tbsp cornflour
- ½ tsp fine sea salt
- 180 g water
- vegetable oil, for frying
- 10 spring onions, halved lengthways
- 250 g large, raw prawns
- 1 fresh red chilli, thinly sliced
- 2 large eggs, beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 2568 kJ / 612 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Hotteok (Sweet Filled Pancakes)
1 Std. 50 Min
Kimchi
51 Std.
Authentic Meat Floss
1u. 40min
Mala Bakkwa
4u. 35min