Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 2 c. à soupe d'aneth frais, ciselé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 6 portions
- Kalori
- 2690 kJ / 651 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 64 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vin chaud alsacien de Noël
40min
Mousse à l'avocat
15min
Vin chaud aux agrumes
12sa 25 dk
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Velouté de cèpe et châtaigne
35min
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
Değerlendirme yok
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2h 35min
Sorbet poivron rouge
3h
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13 godz. 15 min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12 Std.
Marquise au chocolat
2 godz. 25 min
Crème fouettée au chèvre (salée)
5min