Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à tarte
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 brins de persil plat frais
- 150 g de jambon fumé, en morceaux
- 700 g d'échine de porc, désossée, détaillée en dés
- 1 œuf
- 30 g de cognac
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- 15 g de sel
- beurre, pour le moule
- 6 œufs durs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1513.5 kJ / 361.7 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Karbonhidrat
- 17.4 g
- Yağ
- 18.1 g
- Doymuş Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 1004.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras de canard
72h
Tourteau fromager
50 Min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Saucisse de morteau briochée
5h 25min
Iles flottantes
1hod.
Mouclade charentaise
40 menit
Rillettes de porc et de canard
7h
Rillettes de porc tradition
12h
Toasts œuf de caille et rillettes de crabe
40 menit
Rillettes de lapin
12h
Magret de canard séché aux épices
360h
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min