Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g shallot (approx. 1 small shallot), halved
-
300
g Champagne
veya white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco) - 800 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 1 Tbsp unsalted butter, plus 45 g diced
- 300 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
- 12 small scallops
- 25 g plain flour, plus extra for dusting
- 250 g double cream
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp lemon juice
- 250 g puff pastry (see tip)
- 1 medium egg, beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5306.5 kJ / 1275 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Karbonhidrat
- 65.3 g
- Yağ
- 3.3 g
- Doymuş Yağ
- 57.3 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 2010.3 mg
Alternatif tarifler
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
3 godz. 30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6 godz. 20 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min