Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g shallot (approx. 1 small shallot), halved
-
300
g Champagne
veya white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco) - 800 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 1 Tbsp unsalted butter, plus 45 g diced
- 300 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
- 12 small scallops
- 25 g plain flour, plus extra for dusting
- 250 g double cream
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp lemon juice
- 250 g puff pastry (see tip)
- 1 medium egg, beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5306.5 kJ / 1275 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Karbonhidrat
- 65.3 g
- Yağ
- 3.3 g
- Doymuş Yağ
- 57.3 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 2010.3 mg
Alternatif tarifler
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 godz. 30 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1h 15min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 godz. 10 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min