Uyumlu sürümler
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM6)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pickled Vegetables (Sambal Kecap)
- 70 g desiccated coconut
- 130 g water, hot
- 250 g carrots, quartered lengthways
- 150 g echalion shallots (approx. 3 shallots), halved lengthways if large
- 50 g lime juice, freshly squeezed
- 1 tsp ground black pepper
- 60 g kecap manis (see tip)
- 2 fresh chillies, deseeded if desired, thinly sliced
Chicken Satay (Sate Lilit Bali)
- 5 macadamia nuts
- 1 cm fresh galangal, peeled, sliced (2 mm) (isteğe bağlı)
- 1 tsp ground turmeric
- 2 fresh chillies, deseeded if desired, cut in pieces
- 200 g echalion shallots, halved
- 2 garlic cloves
- ¼ tsp ground cloves
- 2 tsp ground coriander
- 1 tsp ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 30 g sunflower oil
- 3 fresh makrut lime leaves, thinly sliced
-
2
Tbsp brown sugar
veya caster sugar - 1 tsp fine sea salt
- 500 g chicken mince (see tip)
- 2 - 3 fresh lemon grass, 16 leaves separated (see tips)
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2468.5 kJ / 590 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Karbonhidrat
- 54.7 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 13.7 g
- Lif
- 12.7 g
- Sodyum
- 1567.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asian-style Beef Stew
2h 30min
Pease Pudding
13h 10min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Leftover Vegetable Stock
50min
Prawn Curry with Basmati Rice
35min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 min
Cullen Skink
45min