Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund frische Petersilie (ca. 15 g), Blättchen abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
-
50
g Gorgonzola, in Stücken
veya 50 g Ziegenweichkäse, in Stücken - 200 g Semmelwürfel
- 150 g Milch
- 30 g Weizenmehl, universal
- 2 Eier (Größe M)
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Salz
- 200 g Maroni, gegart, geschält
- Butterschmalz zum Ausbacken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 452 kJ / 108 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 262 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sommergalette
1h 25min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 Min
Knusprige Reistaler mit RUPP Cheddar
2h 15min
Fleischlose Fleischlaibchen
35 Min
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1 Std. 30 Min
Gebackene Erdäpfelnudeln
1h 20min
Grüne Spätzle mit Kürbis-Paprika-Sauce
40 Min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50 Min
Rotkrautstrudel
1h 10min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 Min