Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Quinoa, rot
- 300 g Wasser
- 1 Bio-Zitrone
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (1 cm)
- 6 Stängel Koriander, frisch, Blätter abgezupft
- 6 Stängel Petersilie, frisch, Blätter abgezupft
- 80 g Weißbrot, altbacken, in Stücken
- 1 Ei (Größe M)
-
240
g Lachsforellenfilets, ohne Haut, in Stücken (2 cm)
veya 240 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in Stücken (2 cm) - 1 EL Kapern, eingelegt
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mungobohnenlaibchen mit Ingwerkarotten und Rahmdip
12h 35 min
Zandergulasch
45 min
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1h 45min
Spinatlinsen mit Schweinefilet
30 min
Melanzani-Kichererbsen-Röllchen
1 godz.
Fischgulasch
40 min
Brokkolilaibchen mit Nusskruste
55 min
Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
3 Std.
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45 min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1 godz.
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50 min
Rote Rüben Brownies
55 min