Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Eier (Größe M)
- 1 EL Butter, zum Einfetten
- 1 EL Semmelbrösel, zum Ausstreuen
-
2 - 3
Feigen
veya 2 - 3 Pflaumen, entsteint - 100 g Heidelbeeren, frisch
- 100 g Maroni, gegart, geschält, halbiert
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 30 g Staubzucker
- 25 g Weizenmehl, griffig
- 250 g Sauerrahm
- 2 TL Vanillezucker
- 1 Msp. Kardamom, gemahlen
- 1 Prise Salz
- Zimt-Zucker, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1602 kJ / 383 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 163 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1sa 15 dk
Topfenschmarrn
50min
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50min
Kastanientarte
1h 30min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1 godz. 25 min
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1 godz. 5 min
Rotkrautstrudel
1 Std. 10 Min
Schneller Maroni-Kuchen mit Nüssen & Schoko
1 Std.
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1h 30min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45min
Kürbisgulasch mit Huhn
40min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50min