Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dose di pasta choux, come da Libro "Le mie ricette con Bimby"
- 60 g di cipolla in quarti
- 100 g di speck a cubetti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di funghi champignon affettati
- 50 g di latte
- 120 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di farina
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 cucchiaino di prezzemolo tritato
- 10 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 16.3 g
- Yağ
- 14.8 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Pasta Choux
2 Std.
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2 Std. 40 Min
Bignè all'amarena
3 Std.
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 Std. 35 Min
Bignè a sorpresa
2 Std.
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 Std. 30 Min
Girelle alle erbe con bresaola
8j
Bignè con tre mousse
2 Std.
Cupolette al limone
9h
Baci di dama salati al formaggio
1h