Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g di mozzarella, ben sgocciolata
- 100 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 00
- 120 g di farina manitoba
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
70
g di concentrato di pomodoro
veya 70 g di passata di pomodoro molto densa - ½ cucchiaino di origano secco
- 10 pomodori datterino piccoli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1079 kJ / 258 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia tramezzino
2h 5min
Ghirlanda centrotavola
5h 5 min
Pane scugnizzo
2 Std.
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Piadina romagnola
15 Min
Danubio dolce
3h 25min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 Std. 45 Min
Letterine segnaposto
5h 15min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Panini alla zucca
4u.
Treccia di grano duro alla salvia
5u.
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h