Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 300 g di farina
-
15
g di lievito di birra fresco
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 1 cucchiaino di zucchero
- 70 g di acqua tiepida
- 80 g di latte intero
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di Provolone a pezzi (2 cm)
- 500 g di acqua
- 400 g di bietola o indivia, le foglie mondate e ben asciutte
- 1 peperoncino piccante fresco
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di uvetta sultanina precedentemente ammollata in acqua tiepida
- 50 g di olive nere denocciolate
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza di patate alle verdure
2 Std.
Focaccia ai cicinielli
1 godz. 45 min
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Calzone
2h 50 min
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Pizza rustica lucana
1h 15min
Calzoni ricotta e funghi
1 Std. 5 Min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Focaccia alle melanzane
1hod. 50min
Brioche ai peperoni
2h 45min
Focaccia a sorpresa
2 Std.