Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 300 g di farina
-
15
g di lievito di birra fresco
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 1 cucchiaino di zucchero
- 70 g di acqua tiepida
- 80 g di latte intero
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di Provolone a pezzi (2 cm)
- 500 g di acqua
- 400 g di bietola o indivia, le foglie mondate e ben asciutte
- 1 peperoncino piccante fresco
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di uvetta sultanina precedentemente ammollata in acqua tiepida
- 50 g di olive nere denocciolate
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calzone
2h 50min
Pizza ai peperoni
1h 55min
Focaccia di patate
2h 50min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 Std. 30 Min
Arancini di riso vegetariani
2 Std. 5 Min
Pizza di patate alle verdure
2 Std.
Calzoni ricotta e funghi
1 Std. 5 Min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Focaccia alle melanzane
1 Std. 50 Min
Conchiglioni agli spinaci
1 Std. 15 Min
Focaccia pugliese
1h 10 min.
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.