Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 300 g di farina
-
15
g di lievito di birra fresco
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 1 cucchiaino di zucchero
- 70 g di acqua tiepida
- 80 g di latte intero
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di Provolone a pezzi (2 cm)
- 500 g di acqua
- 400 g di bietola o indivia, le foglie mondate e ben asciutte
- 1 peperoncino piccante fresco
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di uvetta sultanina precedentemente ammollata in acqua tiepida
- 50 g di olive nere denocciolate
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Pizza frescolina
1u. 40min
Focaccia ai cicinielli
1 Std. 45 Min
Fagotto napoletano
2u. 15min
Focaccia di patate
2h 50min
Focaccia alle melanzane
1 Std. 50 Min
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Focaccia ai friarielli
2u. 15min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Calzone
2h 50min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min