Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 800 g di acqua
- 300 g di patate pelate e a fettine (2 mm)
- 200 g di spinaci freschi, le foglie
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pane raffermo
- 1 cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsiccia cruda spellata, a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2966 kJ / 709 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 81.6 g
- Yağ
- 29.3 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 Std. 30 Min
Filetto di maiale ed erbette in gabbia di pane
5 Std.
Stelle di mare
30 min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Paella
1 Std. 50 Min
Arrosto ripieno agli spinaci
1 godz. 30 min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 Std. 35 Min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 godz. 30 min
Girandole di magro
1 godz. 5 min
Pasta fresca al cacao
1 Std. 10 Min