Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di pomodori secchi sott'olio, ben sgocciolati
-
2
peperoncini rossi piccanti, freschi
veya 2 peperoncini secchi piccanti - 240 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
veya 500 g di farina tipo 0 + q.b. - ½ cucchiaino di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 548 kJ / 131 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Filone di sola semola
2h 50min
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min
Filone saporito
5sa 20 dk
Filoncini alle olive e formaggio
1 Std. 50 Min
Chiocciole al formaggio
4 Std. 15 Min
Pane pugliese
29h 20min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 Std. 30 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5óra
Panini basilico e pomodori secchi
3小时 15 分钟
Taralli pugliesi
1h 15 min
Il pane di Altamura
4小时