Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di riso a chicco corto per sushi
- 50 g di aceto di riso
- 50 g di sakè
- 20 g di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 600 g di acqua
- 2 pezzi di alga kombu (isteğe bağlı)
- 4 fogli di alga nori a metà
- 150 g di filetti di salmone fresco a listarelle 0,5 cm (vedere consigli 1 e 2)
- 100 g di cetriolo con la buccia, a listarelle 0,5 cm (vedere consiglio 3)
- 50 g di salsa di soia
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1820 kJ / 435 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 87.6 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sushi misto (per 1 persona)
10u. 30min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Involtini primavera
1hod. 15min
Sushi allo spada affumicato
55 Min
Yakisoba con gamberi
30min
Shao mai di gamberi al vapore
1hod. 15min
Noodles con gamberi e avocado
35min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2hod. 30min
Ravioli 'Shao mai'
2h
Ravioli di gamberi al vapore
1hod. 15min
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50min