Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di riso a chicco corto per sushi
- 50 g di aceto di riso
- 50 g di sakè
- 20 g di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 600 g di acqua
- 2 pezzi di alga kombu (isteğe bağlı)
- 4 fogli di alga nori a metà
- 150 g di filetti di salmone fresco a listarelle 0,5 cm (vedere consigli 1 e 2)
- 100 g di cetriolo con la buccia, a listarelle 0,5 cm (vedere consiglio 3)
- 50 g di salsa di soia
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1820 kJ / 435 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 87.6 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli cinesi
1h
Shao mai di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Sushi allo spada affumicato
55min
Uramaki (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Sushi misto (per 1 persona)
10h 30min
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1h
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Bento box
40 min
Ravioli di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2h 30 min
Baozi di maiale al vapore
2 Std. 10 Min