Cihazlar ve Aksesuarlar
Boter plank met spinaziepesto
Hazırlık 15 dk
Toplam 10 dk
20 porties
Malzemeler
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
pecorino, in stukken gesneden (2 cm)Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
332 mg
Protein
5 g
Kalori
766.1 kJ /
183.1 kcal
Yağ
17.5 g
Lif
0.3 g
Doymuş Yağ
7.7 g
Karbonhidrat
2.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Foodtrends 2023
17 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pizza met parmaham en walnoten
28sa
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 dk
Butternutsoep met Curry en Mango
30 dk
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35 dk
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Değerlendirme yok
Thaise nachos
Değerlendirme yok
Virgin passievrucht mojito
10 dk
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1sa 45 dk
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 dk
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 dk
Aardappelpuree met de Peeler
Değerlendirme yok
Warme chocolademelk van de inca's
40 dk