Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g water
- 250 g unpeeled raw prawns
- 2 garlic cloves
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 100 g green capsicum, deseeded and cut into pieces
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 3 sprigs fresh coriander, plus extra leaves for garnishing
- 200 g tomato passata
- 50 g olive oil
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 long red chilli, thinly sliced and deseeded if preferred
- 60 g basmati rice
- 500 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 300 g skinless, firm white fish fillets
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1365.5 kJ / 325 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Karbonhidrat
- 16.2 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 1007.9 mg
Alternatif tarifler
Moroccan harira soup with chicken
55min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Hearty seafood chowder
45min
Fish stock
35 Min
Bamia (okra and meat stew)
55min
Miso soup and sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Hot and sour prawn soup
45min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15 min
Hot and sour soup
55min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min