Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g water
- 250 g unpeeled raw prawns
- 2 garlic cloves
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 100 g green capsicum, deseeded and cut into pieces
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 3 sprigs fresh coriander, plus extra leaves for garnishing
- 200 g tomato passata
- 50 g olive oil
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 long red chilli, thinly sliced and deseeded if preferred
- 60 g basmati rice
- 500 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 300 g skinless, firm white fish fillets
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1365.5 kJ / 325 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Karbonhidrat
- 16.2 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 1007.9 mg
Alternatif tarifler
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Goi muc (squid salad)
45min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Chorizo and squid stew (TM6)
5h 30min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Sardines in parcels with green bean salad
Değerlendirme yok
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Seafood bisque
1h 10min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40min
Steamed coconut and prawn soup
30min
Fish Stew
45min
Borscht with Polish dumplings
1 Std. 30 Min