Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 garlic cloves
- 750 g boneless pork belly, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 250 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g pork scotch fillet, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g beef chuck steak or gravy beef, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 100 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 60 g water
- 2 tbsp dried mixed herbs of choice, to taste
- 2 tsp ground black pepper
- 1 tbsp sea salt
- sausage casings (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1410.2 kJ / 337 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 0.6 g
- Yağ
- 29.8 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 340.2 mg
Alternatif tarifler
Japanese ramen noodles
1h
Mixed berry jam
50min
Minced Meat
35 min
Beef stock paste
3 godz.
Vanilla ice cream
12 Std.
Creamy yoghurt ice cream
24 Std. 10 Min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min
Chicken stock powder
6 godz. 35 min
Curried kraut
Değerlendirme yok
Evaporated Milk
2h 5min
Pineapple curd (TM6)
20min
Almond milk powder
30 min