Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brioche buns
- 220 g full cream milk
- 40 g fresh yeast, or 3 tsp dried instant yeast
- 100 g white sugar
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 80 g salted butter, softened
- 1 egg
- 1 egg yolk (reserve egg white for filling)
- ½ tsp sea salt
Cheese filling
- 1 egg
- 80 g white sugar
- 1 tsp vanilla sugar
- 500 g fresh ricotta cheese, well-drained, or quark
- 100 g sour cream
- 1 egg white, lightly beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1314.9 kJ / 313.1 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 41.6 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 184.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche slice with crumble
2h
Apple crumble meringue slice
2 Std. 45 Min
Ukrainian chebureks
1 Std. 35 Min
Pineapple buns
9 Std. 50 Min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3h 45min
Pretzels
1 Std. 35 Min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2h 25min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Poppy seed strudel
3 Std. 15 Min
Hazelnut chocolate brioche
2h
Apple fritters
1 Std.
Blueberry brioche buns
1 Std. 50 Min