Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brioche buns
- 220 g full cream milk
- 40 g fresh yeast, or 3 tsp dried instant yeast
- 100 g white sugar
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 80 g salted butter, softened
- 1 egg
- 1 egg yolk (reserve egg white for filling)
- ½ tsp sea salt
Cheese filling
- 1 egg
- 80 g white sugar
- 1 tsp vanilla sugar
- 500 g fresh ricotta cheese, well-drained, or quark
- 100 g sour cream
- 1 egg white, lightly beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1314.9 kJ / 313.1 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 41.6 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 184.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Easy brioche
1h 50min
Potato Buns
3h
Polish doughnuts
2 Std. 30 Min
Buttermilk bread
2 Std.
Brioche
5h
Tangzhong milk bread
2h 45min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3h 30min
Breakfast crescents
3 Std. 5 Min
Taro bread
4 Std. 20 Min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 Std. 25 Min
Milk bread (Challah)
2h 20min
Pretzel Bread
2 Std.