Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 120 g di prosciutto crudo a listarelle
- 1 uovo
- 3 tuorli
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca, tipo pappardelle
- 70 g di panna da cucina
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2598.3 kJ / 621 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Karbonhidrat
- 64.9 g
- Yağ
- 30.2 g
- Doymuş Yağ
- 12.7 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 1137.1 mg
Alternatif tarifler
Ziti al forno ragù e speck
1h
Fileja tropeani
2 godz.
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1 godz. 30 min
Pasta alla carcerata
30min
Gramigna alla salsiccia
45min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Polpettine di patate e tacchino
1 godz. 30 min
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40min
Pasta alla ionica
30min
Risotto alla carbonara
2 godz.
Pasta alla gricia
30min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30min