Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- ½ spicchio di aglio senz'anima (isteğe bağlı)
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 320 g di pasta secca corta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2057.3 kJ / 491.8 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 63.5 g
- Yağ
- 22.2 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 80.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Barchette feta e bietole
2hod.
Frullato rosso
10 min.
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45min
Spaghetti alla checca
40 λεπτ.
Focaccia patate e rosmarino
1hod.
Spaghetti di zucchine con gamberi e salsa al limone
25min
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40 λεπτ.
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1hod.
Spaghetti con sugo sfizioso
20 λεπτ.
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1hod.
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30 λεπτ.
Risotto mascarpone e pepe rosa
35 λεπτ.