Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- ½ spicchio di aglio senz'anima (isteğe bağlı)
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 320 g di pasta secca corta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2057.3 kJ / 491.8 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 63.5 g
- Yağ
- 22.2 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 80.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scaloppine di pollo al limone
40 min
Risotto ai peperoni
40 min
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30 Min
Rigatoni con salsa ai peperoni
30 Min
Riso in cagnone
45 Min
Bollito misto alla milanese
Değerlendirme yok
Spaghetti alla checca
40 min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min
Insalata di pasta con pomodori e spinaci
55 min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2 godz. 30 min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 Min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 Min