Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno a metà
- ½ peperoncino fresco
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di canocchie fresche, pulite (vedere i consigli)
- 50 g di vino bianco
- 200 di pomodori datterino a metà
- 2 pizzichi di sale
- 350 g di pasta secca tipo bucatini
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1990.3 kJ / 475.8 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Karbonhidrat
- 74.7 g
- Yağ
- 9.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 385.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Passatelli in brodo di cappone
4sa 20 dk
Linguine allo scoglio
40min
Cous cous con moscardini e olive
1h
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 godz. 25 min
Fregola ai frutti di mare
40min
Pasta risottata alle vongole
1h
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35min
Insalata di polpo e patate
2h
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Risotto alla pescatora
35min
Spaghetti alle vongole
4sa 40 dk