Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno a metà
- ½ peperoncino fresco
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di canocchie fresche, pulite (vedere i consigli)
- 50 g di vino bianco
- 200 di pomodori datterino a metà
- 2 pizzichi di sale
- 350 g di pasta secca tipo bucatini
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1990.3 kJ / 475.8 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Karbonhidrat
- 74.7 g
- Yağ
- 9.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 385.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pepata di cozze
45 Min
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1 Std.
Paella di pesce con bulgur
1 Std.
Zuppetta di crostacei
40 Min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 Min
Sautè di cozze e vongole
40 Min
Linguine allo sgombro
30 Min
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55 Min
Spaghetti alle vongole
4h 40min
Cannocchie al Varoma
55 Min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Insalata di polpo e patate
2 Std.