Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- 80 g onions, quartered
- 1 red chilli, mild, deseeded, cut in pieces (isteğe bağlı)
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g potatoes, cut in pieces
- 300 g broccoli, florets and stalks, cut in pieces (see tip)
- 700 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 ½ - 2 tsp salt, to taste
- 100 g bread, diced (approx. 1-2 cm)
- 1 - 2 tsp olive oil
-
60 - 80
g Gorgonzola dolce (soft), crumbled, plus extra for serving (optional)
veya Cheddar cheese, cut in pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 990 kJ / 236 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 1570 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Creamy tomato soup
30min
Broccoli and stilton soup
30min
Onion Soup
1h
Creamy Courgette Soup
25min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Leek and Potato Soup (TM6)
40min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min