Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Galette Hamuru
- 150 g tereyağı, soğuk, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 300 g un, tezgahı unlamak için ekstra un
- 90 g soğuk su
- ½ tk tuz
İç Malzemesi ve Pişirilmesi
- 350 g kabak, küçük boy, soyulmamış, uçları kesilmiş (2-3 kabak)
- 350 g erik domates, sert, bütün (bk. Öneriler)
- 190 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 30 g su
- 10 g frenk soğanı, ince dilimlenmiş
- ½ tk tuz, serpmek için ekstra 2-3 tutam tuz
- un, serpmek için
- 1 tutam karabiber
- 60 g Parmesan peyniri, rendelenmiş
- süt, sürmek için
- 10 fesleğen yaprağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1581.2 kJ / 377.9 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 45.3 g
- Yağ
- 18.5 g
- Doymuş Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 507.9 mg
Alternatif tarifler
Sarımsaklı Zeytinyağı
25min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9小时 25 分钟
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Değerlendirme yok
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1h 15min
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1h 25 min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Değerlendirme yok
Barbekü Sos
1h 40min
Rokalı Pesto
10min
Acı Biberli Kek
2h
Yoğurt (Karıştırma Kabında)
12h 10min
Mini Burger
2h 40min