Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g onions, halved vertically, or quartered if large
- 550 g red peppers, cut in wedges that fit in feeder
- 600 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley, cut in pieces
- 5 g fresh coriander, cut in pieces
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1475 kJ / 352 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 669 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
1 Std.
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 Std. 40 Min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 Std. 45 Min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 Std. 15 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min