Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lamb and Marinade
- 30 g vegetable oil
- 40 g red onion, halved
- 1 garlic clove
- 4 Tbsp natural yoghurt
- ½ Tbsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp dried fennel seeds
- ¼ tsp ground cinnamon
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 lamb neck fillets (approx. 150 g each)
Chopped Salad
- 1 preserved lemon, halved, flesh removed
- 6 olives, pitted
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded
- ½ tsp ground cumin
- 2 - 3 Tbsp extra virgin olive oil
- 15 g lemon juice
- 10 g fresh coriander, large stalks removed
- 10 g fresh flat-leaf parsley, large stalks removed
- 1 celery stalk, sliced (3-4 cm)
- 1 fennel bulb (approx. 250 g), sliced (1 cm)
- 1 orange, peeled, in segments
- 1 tomato, cut in eighths
- 1 cucumber (approx. 300 g), halved, deseeded, cut in pieces (3-4 cm)
Cooking
- 1800 g water, for cooking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2463 kJ / 593 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Sodyum
- 729 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Shellfish Nage with Champagne
1h 5min
Crunchy Potato Sticks (TM5)
Değerlendirme yok
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Lebanese Lamb Puff Pastry Tart
1h
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min