Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lamb and Marinade
- 30 g vegetable oil
- 40 g red onion, halved
- 1 garlic clove
- 4 Tbsp natural yoghurt
- ½ Tbsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp dried fennel seeds
- ¼ tsp ground cinnamon
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 lamb neck fillets (approx. 150 g each)
Chopped Salad
- 1 preserved lemon, halved, flesh removed
- 6 olives, pitted
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded
- ½ tsp ground cumin
- 2 - 3 Tbsp extra virgin olive oil
- 15 g lemon juice
- 10 g fresh coriander, large stalks removed
- 10 g fresh flat-leaf parsley, large stalks removed
- 1 celery stalk, sliced (3-4 cm)
- 1 fennel bulb (approx. 250 g), sliced (1 cm)
- 1 orange, peeled, in segments
- 1 tomato, cut in eighths
- 1 cucumber (approx. 300 g), halved, deseeded, cut in pieces (3-4 cm)
Cooking
- 1800 g water, for cooking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2463 kJ / 593 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Sodyum
- 729 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 dk
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2sa
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Lamb Spezzatino
1hod. 45min
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 dk
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Sticky Apple Pork Ribs
2sa 30 dk
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min