Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 250 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g olive oil, plus extra to grease
- 120 g water
- ¼ tsp salt
Topping and assembly
- 200 g white onion, cut into halves
- 200 g red onion, cut into halves
- 150 g sour cream
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g fresh chives, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1712.7 kJ / 409.3 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 58.6 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 405 mg
Alternatif tarifler
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 dk
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2u. 40min
Edna's lemon curd teacake
40min
Grilled Fish with Mango Sambal
Değerlendirme yok
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35 min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Blackberry Gin with Juniper
10 Min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Gougères
55min
Pistachio and lemon curd cake
1 Std. 15 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min