Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g daikon, peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube
- 2 garlic cloves
- 175 g water
- 175 g white vinegar
- ¼ tsp ground turmeric
- 5 black peppercorns
- 1 fresh bay leaf
- 1 pinch dried chilli flakes
- 50 g sugar
- 3 tsp sea salt flakes
- Besin Değeri
- şuna göre 730 g
- Kalori
- 1390.2 kJ / 332.3 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 74.5 g
- Yağ
- 0.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 8.9 g
- Sodyum
- 5748.6 mg
Alternatif tarifler
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Cherry pickin' gelato
4 godz. 35 min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 Std. 40 Min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Plum Clafoutis (TM6)
1 godz. 15 min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5min
No-cook jam
24 Std. 15 Min
Gin and juniper berry marmalade
1 godz. 30 min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 40min
Baklava cheesecake
25h 45min
Roasted peach ice-cream
25 Std. 20 Min