Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 85 g şeker
- damla sakızı (yarım nohut büyüklüğünde), bk. öneriler
- 50 g Osmancık pirinci
- 500 g süt, oda sıcaklığında
- 1 yumurta sarısı
- 20 g antep fıstığı, tuzsuz, parçalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1370.6 kJ / 327.6 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Karbonhidrat
- 51.3 g
- Yağ
- 10.2 g
- Doymuş Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 88.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Temel Muhallebi
15 Min
Muzlu Puding
15 Min
Güllaç
3h 25min
Cevizli Bursa Lokumu
3 godz. 5 min
Keşkül
3sa 20 dk
Kuru Meyveli Kek
2h 30min
Çilek ve Bisküvili Puding
5h 15min
Damla Sakızlı Muhallebi
2 godz. 20 min
Pirinç unu
10min
Yer Fıstıklı Armutlu Muhallebi
1 godz. 30 min
Glütensiz Ballı Muhallebi
4h 15min
Çikolata Soslu Muhallebi
3sa 20 dk