Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 85 g şeker
- damla sakızı (yarım nohut büyüklüğünde), bk. öneriler
- 50 g Osmancık pirinci
- 500 g süt, oda sıcaklığında
- 1 yumurta sarısı
- 20 g antep fıstığı, tuzsuz, parçalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1370.6 kJ / 327.6 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Karbonhidrat
- 51.3 g
- Yağ
- 10.2 g
- Doymuş Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 88.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20min
Damla Sakızlı Muhallebi
2 Std. 20 Min
Yer Fıstıklı Armutlu Muhallebi
1h 30min
Fındıklı Tahin Pekmez
1h 10min
Frambuaz Soslu Kinoalı Tatlı
2h
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
6h 10min
Keşkül
3 Std. 20 Min
Çikolata Soslu Muhallebi
3 Std. 20 Min
Çikolata Sosu (Şurup)
20min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 Min
Glütensiz Ballı Muhallebi
4j 15 menit
Temel Muhallebi
15 Min