Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g su
- ¼ küp yaş maya (10g), ufalanmış
- sıvı yağ, kaseyi ve fırın kabını yağlamak için
- 350 g un, serpmek için ekstra un
- 150 g çavdar unu
- 100 g yoğurt
- 2 tk tuz
- 1 tk bal
- 1 tk kabartma tozu
- 2 yk elma sirkesi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 540 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50min
Zeytinyağlı Ekmek
2 Std. 10 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20 min
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2h
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50 min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35 min
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1h 10min
Sütlü Minik Ekmekler
1h 45 min