Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g su
- ¼ küp yaş maya (10g), ufalanmış
- sıvı yağ, kaseyi ve fırın kabını yağlamak için
- 350 g un, serpmek için ekstra un
- 150 g çavdar unu
- 100 g yoğurt
- 2 tk tuz
- 1 tk bal
- 1 tk kabartma tozu
- 2 yk elma sirkesi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 540 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Sütlü Minik Ekmekler
1 godz. 45 min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35 min.
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Zeytinyağlı Ekmek
2 godz. 10 min
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Baget ekmek
3h 45min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50min
Sütlü Ekmek
2h 35min
Cevizli Pratik Ekmek
45 min