Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1
tk instant kuru hamur mayası
veya 10 g taze maya - 270 g su
- 1 tk şeker
- 1 tk zeytinyağı
- 500 g un, serpmek için ekstra un
- 1 tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1000 kJ / 238 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tahin
10min
Güllü Antep Fıstıklı Lokum
26h 50min
Soğanlı Tarte Flambe
1 godz.
Alaca Çorba (Antep Yöresi)
55min
Sünger Kek (Pandispanya)
1h 50min
Otlu Gözleme
1h 50min
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45 min
Profiterol
2h 15min
Kaşarlı Pide
1h 45min
Baget ekmek
3h 45 min
Pide
1 godz. 20 min
Mayasız kolay ekmek
20min