Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di tonno fresco, 4 tranci (vedere consigli)
- 50 g di salsa teriyaki
- 40 g di semi di sesamo
- 1450 g di acqua (vedere consigli)
- 1 finocchio, pulito e a listarelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 godz. 20 min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1 Std.
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1 godz. 20 min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min
Chili con carne a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 godz. 30 min
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 godz. 20 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min