Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 24 mesi)
- 500 g di acqua
- 600 g di verdure miste (vedere consigli), a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di latte
- 20 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
- 3 tuorli
- ¼ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 0.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema ai frutti rossi
20 Min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2hod. 30min
Risotto all'Amarone
35min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 Std.
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Salsa alla birra e mele
35min
Irish Coffee
10 Min
Crema di porri in crosta
45min
Crema ai frutti rossi (TM6)
20 Min
Cocottine uova, piselli e prosciutto
30min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Porri in crema delicata
35min