Cihazlar ve Aksesuarlar
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
Hazırlık 10 dk
Toplam 24sa 40 dk
30 pieces
Malzemeler
-
pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey40 g
-
Sichuan pepper to taste (see Tips)15 - 20 g
-
paprika½ tsp
-
Shaoxing wine40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
oil to grease
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Sodyum
70 mg
Protein
3.1 g
Kalori
285.4 kJ /
68.2 kcal
Yağ
3.6 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
1.3 g
Karbonhidrat
5.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Sesame Chicken Mee Sua
40 dk
Balinese Betutu chicken
5sa 35 dk
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1sa 25 dk
Taiwanese traditional Pork floss
1sa 40 dk
Mala Bakkwa
4sa 35 dk
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 dk
XO sauce
1sa 50 dk
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 dk
Charcoal Bread
2sa 35 dk
Nyonya curry chicken bun
2sa 45 dk
All-in-one chicken congee
35 dk
Calamansi Juice
5 dk