Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g pork meat, sinew free, cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)
- 120 g caster sugar
- 40 g honey
- 15 - 20 g Sichuan pepper, to taste (see Tips)
- ½ tsp paprika
- 40 g Shaoxing wine
- 50 g light soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- oil, to grease
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 285.4 kJ / 68.2 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 3.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 70 mg
Alternatif tarifler
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 40min
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20min
Pork and prawn dumplings
55min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min