Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g pork meat, sinew free, cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)
- 120 g caster sugar
- 40 g honey
- 15 - 20 g Sichuan pepper, to taste (see Tips)
- ½ tsp paprika
- 40 g Shaoxing wine
- 50 g light soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- oil, to grease
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 285.4 kJ / 68.2 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 3.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 70 mg
Alternatif tarifler
Pandan chiffon cake
5h 15min
Shallot Oil
25min
Japanese toasted sesame salad dressing
10 Min
Mock Fin Soup
35 Min
Fresh Prawn Paste
1 Std. 20 Min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30 Min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35 Min
Taiwanese traditional Pork floss
1u. 40min
Pork Trotter Jelly
8 Std.
Authentic Meat Floss
1u. 40min
Mala Bakkwa
4u. 35min