Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g pork fillet, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 2 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 30 g vegetable oil
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp chilli broad bean paste (see Tip)
- 20 g dried black fungus soaked, drained and cut into julienne
- 75 g canned bamboo shoots, drained and cut into julienne
- 1 tsp dark soy sauce
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tbsp white sugar
- 1 tbsp rice wine vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 3133.3 kJ / 746 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Karbonhidrat
- 44.7 g
- Yağ
- 33.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 6.1 g
- Sodyum
- 821.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised pork belly
55min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Salted Fish Pork Belly
30min
Sweet and sour pork ribs
40min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Ginger chicken wings
40min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min