Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 garlic cloves
- 20 g cooking oil
- 300 g pork belly, skinless, cut in slices (2-3 mm)
- 350 g Basmati rice, rinsed
- 450 g water
- 200 g cabbage, cut in chunks (4 cm)
- 30 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 10 g oyster sauce
- 10 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 pinch white pepper powder
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3268 kJ / 782 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 75 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 646 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Lemon Chicken
25 Min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Braised pork belly
55 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.