Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 120 g water
- 50 g sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 350 g baker's flour
- 30 g milk powder
- 1 egg
- 40 g unsalted butter, room temperature
- ½ tsp sea salt
Nyonya curry chicken filling
- 1200 g chicken Marylands, skin on, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 150 g Nyonya spice paste
- 20 g Madras curry powder
- ½ tsp sea salt
- vegetable oil, to grease
- 200 g coconut milk
- 1 egg, lightly beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2646 kJ / 630 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 40.9 g
- Yağ
- 36.6 g
- Doymuş Yağ
- 14.1 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 1054.1 mg
Alternatif tarifler
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 5 min
Soy milk and Mantou buns
6h
Pineapple tarts
1 Std. 30 Min
Korean fried chicken
4h
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Japanese Cheese Tarts
1 Std. 55 Min
Italian sandwich Rolls
2h 45min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 Min
Cantonese Steamed Fish
40min