Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Schalotten, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 30 g Whisky
- 200 g Sahne
- 20 g Mehl
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 Prisen Paprika de la Vera
- 350 g Jakobsmuscheln (ca. 12 Stück)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1722 kJ / 412 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 662 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trüffelsuppe mit Kabeljau und Cashewbröseln
55 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Hummer Thermidore
35min
Zabaglione al Prosecco
15 Min
Kalbsfilet mit Kräuterkruste und Selleriecreme
1h 45min
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1h 25min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Lachs-Tatar
5min
Garnelencocktail
30min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Trüffelrisotto
45min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min