Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Parmesan, in Stücken
- 3 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Salbei, abgezupft
- 80 g Butter
- 20 g Olivenöl
- 350 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Weißwein
- 500 g Kalbsleber, am Stück, ohne Haut
- 600 g Milch
- 1 Lorbeerblatt, frisch, mehrfach eingeschnitten
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 40 g Mehl
- 3 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Muskat, frisch gerieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2404 kJ / 573 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1h 30min
Lammragout
1u.
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Coq au vin
2 godz.
Hackbraten mit Salbei und Oliven
1 Std. 20 Min
Seeteufel in Sauce
1u.
Kalbstafelspitz
50 min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Ossobuco
1 Std. 20 Min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Bouillabaisse
1u.