Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Parmesan, in Stücken
- 3 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Salbei, abgezupft
- 80 g Butter
- 20 g Olivenöl
- 350 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Weißwein
- 500 g Kalbsleber, am Stück, ohne Haut
- 600 g Milch
- 1 Lorbeerblatt, frisch, mehrfach eingeschnitten
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 40 g Mehl
- 3 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Muskat, frisch gerieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2404 kJ / 573 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Coq au vin
2小时
Perlhuhn Quatre-Épices
50 分钟
Tagine mit Seeteufel
1h
Ossobuco
1h 20min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Leber Berliner Art (Berlin)
50 分钟
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20min
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1小时 10 分钟