Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Putello
- ½ TL Salz
- 2 Lorbeerblätter
- 1 Zwiebel, geviertelt
- 1 EL Pfefferkörner, bunt
- 100 g Weißwein, trocken
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 600 g Putenbrust, ohne Haut, am Stück
Tonnato-Sauce und Fertigstellung
- 180 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei
- 1 TL Zitronensaft
- 2 TL Senf
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Salz
- 3 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 1 Dose Thunfisch, in Lake, naturell, (Abtropfgew. 150 g), abgetropft
- 25 g Kapern, abgetropft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 111 kJ / 267 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine Provençale
2小时
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Salsa Verde
10min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Tomato Tonnato
15min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Tapenade
5 min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Thunfisch-Tapenade
5 min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h
Vitello Tonnato
48 Std.