Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 puerros
- 1000 g de agua
- 5 g de sal
- 15 g de vinagre de jerez
- 1 cucharadita de granos de pimienta negra
Vinagreta
- 75 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de cebolleta en cuartos
- 75 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 15 g de vinagre de jerez
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 445 kJ / 106 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Karbonhidrat
- 11.6 g
- Yağ
- 6.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 408.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brócoli asado con puerros caramelizados
40min
Rollo de bonito
1 Std. 10 Min
Paté de sidra asturiana
5 Min
Hojaldre de puerro, mejillones y berberechos
2sa 15 dk
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Vinagreta de pimientos
5 Min
Pudin de bonito y piquillos
5 Std. 10 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Ensalada navideña de judías verdes con queso de cabra
40min
Coliflor templada con vinagreta de maíz, pimiento y encurtidos
30min
Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa
1 Std.
Porrusalda
35 Min