Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g red onions, quartered
- 60 g port
- 20 g caster sugar
- 20 g balsamic vinegar
- 10 g fresh parsley, cut in pieces
- 10 g fresh chives, finely sliced
- 30 g Greek yoghurt
- 250 g salmon fillet, fresh, skinless
- 5 sprigs fresh thyme
- ¼ fennel bulb
- 250 g water
- 5 g coarse salt flakes
- 2 tsp rapeseed oil, for frying
- 200 g sourdough bread, sliced, (approx. 8 slices)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter, diced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1653.9 kJ / 395.3 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Karbonhidrat
- 43.8 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 843.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15min
Mushroom Risotto
30 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 Std. 20 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 Min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 Std.
Baby-friendly Aubergine and Tahini Dip
55 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Seafood Risotto
40 Min