Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g red onions, quartered
- 60 g port
- 20 g caster sugar
- 20 g balsamic vinegar
- 10 g fresh parsley, cut in pieces
- 10 g fresh chives, finely sliced
- 30 g Greek yoghurt
- 250 g salmon fillet, fresh, skinless
- 5 sprigs fresh thyme
- ¼ fennel bulb
- 250 g water
- 5 g coarse salt flakes
- 2 tsp rapeseed oil, for frying
- 200 g sourdough bread, sliced, (approx. 8 slices)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter, diced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1653.9 kJ / 395.3 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Karbonhidrat
- 43.8 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 843.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2h 40min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1 godz. 10 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 godz. 10 min
Fruity Pulled Pork
9 Std. 10 Min
Tuna Niçoise Toasts
3h
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 godz. 10 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min