Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g red onions, quartered
- 60 g port
- 20 g caster sugar
- 20 g balsamic vinegar
- 10 g fresh parsley, cut in pieces
- 10 g fresh chives, finely sliced
- 30 g Greek yoghurt
- 250 g salmon fillet, fresh, skinless
- 5 sprigs fresh thyme
- ¼ fennel bulb
- 250 g water
- 5 g coarse salt flakes
- 2 tsp rapeseed oil, for frying
- 200 g sourdough bread, sliced, (approx. 8 slices)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter, diced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1653.9 kJ / 395.3 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Karbonhidrat
- 43.8 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 843.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Shellfish Nage with Champagne
1 Std. 5 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 Min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM5)
1h 30min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 Std. 10 Min
Potato and Celeriac Gratin
1 Std. 10 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min