Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 120 g unsalted butter, diced then frozen for 30 minutes
- 180 g plain flour, plus extra for dusting
- 40 g icing sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 egg yolk, from medium egg
- 3 tsp water
Pears
- 500 g water
- 3 pears (e.g. Conference or Comice) peeled, halved, cored (approx. 320 g)
Frangipane Filling
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 120 g caster sugar
- 120 g unsalted butter, soft
- 2 medium eggs
- 120 g ground almonds
- 15 g plain flour
Glaze
- 1 Tbsp apricot jam, melted
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2249 kJ / 538 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 35.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mincemeat and Almond Tart
2h 15min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2h 15min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 godz. 20 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Frangipane Cake
1h 45min
Pear Frangipane
1h 30min
Plum and Almond Traybake
1h 5 min
Bakewell Tart
1h 50min
Lemon meringue tart
2 godz. 30 min
Apple Crumble Cake
1h 10min