Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 120 g unsalted butter, diced then frozen for 30 minutes
- 180 g plain flour, plus extra for dusting
- 40 g icing sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 egg yolk, from medium egg
- 3 tsp water
Pears
- 500 g water
- 3 pears (e.g. Conference or Comice) peeled, halved, cored (approx. 320 g)
Frangipane Filling
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 120 g caster sugar
- 120 g unsalted butter, soft
- 2 medium eggs
- 120 g ground almonds
- 15 g plain flour
Glaze
- 1 Tbsp apricot jam, melted
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2249 kJ / 538 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 35.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 Std. 30 Min
Frangipane Cake
1 Std. 45 Min
Cherry Crumble Cake
1 Std. 45 Min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15 min
Mincemeat and Almond Tart
2u. 15min
Marzipan
10 Min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2 Std. 10 Min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Bakewell Tart
1 Std. 50 Min
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min