Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mayak Eggs
- 4 medium eggs
- water, up to 1 l mark
- 1 fresh red chilli, deseeded and roughly chopped
- 4 garlic cloves
- 20 g spring onions, sliced (2 mm)
- 40 g onions, cut in pieces
- 100 g soy sauce
-
100
g mirin
veya 50 g sugar - 1 Tbsp sesame seeds
Ramen
- 3 garlic cloves
- 20 g oil
- 200 g onions, cut in wedges
- 1000 g water
- 100 g carrots, sliced (5 mm)
- 10 g seaweed sheets, cut in pieces
-
100
g fresh shiitake mushrooms, sliced
veya fresh enokitake mushrooms, sliced - 100 - 120 g kimchi, to taste, cut in pieces (see tip)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g Korean chilli paste (gochujang)
-
2 - 3
tsp Korean chilli flakes (gochugaru)
veya ½ - ¾ tsp dried chilli flakes - 30 g soy sauce
- 1 Tbsp brown sugar
- 2 Tbsp fish sauce (see tip) (isteğe bağlı)
- 1 Tbsp oyster sauce (see tip) (isteğe bağlı)
- 4 portions dried ramen noodles (approx. 80 g each)
- water, for cooking noodles
- 160 g silken tofu, cut in pieces
- 2 spring onions, sliced (5 mm)
- sesame seeds, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1357 kJ / 324 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 3180 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 Min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
45 Min
Bibimbap Burrito
45 Min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 Min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
1h
Paneer Tikka Pizza
2 Std.
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 Std.
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min