Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g cucumber, ends removed
- 250 g carrots, ends removed
- 120 g red onions, halved vertically
- 400 g Chinese cabbage, thickest part of core removed and cut in wedges that fit in feeder
- 4 spring onions, dark green part and ends removed
- 350 g rice vermicelli
- boiling water, for soaking
- 2 garlic cloves
- 9 sprigs fresh coriander, leaves only
- ¼ - ½ fresh red chilli, to taste
- 5 tsp fish sauce
- 80 g water
- 100 g rice vinegar
- 2 Tbsp sugar
- 100 g fresh beansprouts
- 2 sprigs mint, fresh, leaves only
- 2 Tbsp roasted peanuts, salted, roughly chopped, for garnishing
- 1 lime, cut in wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1984.6 kJ / 474.3 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 99.1 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 9.3 g
- Sodyum
- 869.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
One-pot Moussaka
30min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Rose Harissa
20 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30min
Root Vegetable Röstis (TM6)
50min
Vietnamese Style Noodle Salad (TM6)
40min
Vegetable Fritters
20 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 godz.
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h