Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pearl Barley and Eggs
- 200 g pearl barley
- 800 g water
- 1 tsp groundnut oil
- 4 medium eggs
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Nasi Goreng
- 2 garlic cloves
- 1 stalk fresh lemon grass, white part only, cut in pieces (1 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, cut in pieces
- 120 g shallots, halved
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 15 g groundnut oil
- 200 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 200 g red cabbage, cut in pieces (3 cm)
- 200 g cooked, peeled prawns
- 20 g light soy sauce
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 spring onion, finely chopped, for garnishing
- 2 Tbsp dried onion flakes, for garnishing
- ½ cucumber, halved lengthways then thinly sliced, for serving
- 2 tomatoes, cut in wedges, for serving
- sriracha sauce, to taste (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1750 kJ / 416 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Keralan Fish Curry
30min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Chickpea Sundal
6 godz. 45 min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Green Curry Chicken
55min