Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pearl Barley and Eggs
- 200 g pearl barley
- 800 g water
- 1 tsp groundnut oil
- 4 medium eggs
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Nasi Goreng
- 2 garlic cloves
- 1 stalk fresh lemon grass, white part only, cut in pieces (1 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, cut in pieces
- 120 g shallots, halved
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 15 g groundnut oil
- 200 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 200 g red cabbage, cut in pieces (3 cm)
- 200 g cooked, peeled prawns
- 20 g light soy sauce
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 spring onion, finely chopped, for garnishing
- 2 Tbsp dried onion flakes, for garnishing
- ½ cucumber, halved lengthways then thinly sliced, for serving
- 2 tomatoes, cut in wedges, for serving
- sriracha sauce, to taste (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1750 kJ / 416 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Lemongrass Tempeh
1h 15min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1h 5min
Steamed Tofu
30 min
Sambhar
1h 5min
Chickpea Sundal
6h 45min
Spring Vegetable Soup
35min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min